MBA-obrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Задочни и вечерни програми MBA са предназначени за студенти, които нямат възможност да следват в редовни програми. Този вид програми може да помогне на студентите да придобият полезни знания за бизнес администрацията, теорията и управлението, което го прави перфектно допълнение към бакалавърска степен.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

2 резултата за Маркетинг, Дистанционно обучение Filter

магистър по бизнес администрация с акцент в маркетинга

Grand Canyon University
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение Септември 2020 Съединени Американски Щати Феникс Албакърки Sun City Scottsdale + още 3

Получете уменията да се конкурирате за корпоративни позиции на високо ниво в брандинг и рекламиране с магистърска степен по бизнес администрация на университета Гранд Каньон с акцент в маркетинга.

Mba с маркетингова концентрация

DeSales University
Кампус Онлайн обучение Задочно обучение 2 години Септември 2020 Съединени Американски Щати Center Valley Румъния Букурещ Allentown + още 4