Filter
Задочни
Тип на обучение: Дистанционно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Задочни и вечерни програми MBA са предназначени за студенти, които нямат възможност да следват в редовни програми. Този вид програми може да помогне на студентите да придобият полезни знания за бизнес администрацията, теорията и управлението, което го прави перфектно допълнение към бакалавърска степен.

Дистанционното обучение е метод за предоставяне на образование на студентите, които не присъстват физически на територията на колежа. Различни изследвания са показали, че програмите за обучение от разстояние може да бъде по-ефективен конвенционални програми класната понякога дори по-добре!

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

2 резултата за Маркетинг, Дистанционно обучение

Grand Canyon University

Получете уменията да се конкурирате за корпоративни позиции на високо ниво в брандинг и рекламиране с магистърска степен по бизнес администрация на университета Гранд Кан ... [+]

Предлага се от: Colangelo College of Business

Преглед

Увеличете възможностите си с MBA в маркетинга Получете уменията да се конкурирате за корпоративни позиции на високо ниво в брандинг и рекламиране с магистърска степен по бизнес администрация на университета Гранд Каньон с акцент в маркетинга. Предлага се от колеж по бизнес Коланджо, този онлайн MBA в маркетинговата програма включва технологии и научни изследвания, които да ви помогнат да направите влияние в корпоративния маркетинг. С учебна програма, включена в разработването на стратегии, тази програма насърчава вашия творчески дух и насърчава етичните практики във вашите услуги.... [-]

Съединени Американски Щати Феникс Албакърки Sun City Scottsdale  + 1 Още
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
Онлайн обучение
Научете повече на английски
DeSales University

... [+]

В допълнение към развитието на разбиране на сложни характер и взаимовръзка между основните функционални области на бизнеса, програмата MBA ще се акцентира върху развитието на управленски умения. Основните области включват лидерство, комуникации, вземане на решения, самосъзнание, анализ и синтез и критично мислене.

Общ преглед на програмата

Програмата ще използва цялостен и стратегически подход при справянето с организационните проблеми. ... [-]

Съединени Американски Щати Center Valley Румъния Букурещ Allentown  + 1 Още
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
2 години
Онлайн обучение
Научете повече на английски