Filter
Задочни
Тип на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистър по бизнес администрация на непълно работно време е степен, която често се търси от студенти, които желаят да продължат кариерата си с висше образование. Програмата за работа на непълен работен ден е полезна за тези, които трябва да завършат образованието си по-бавно, като същевременно управляват и други отговорности.

Какво представлява мениджмънта на MBA на непълен работен ден? Един MBA може да бъде преследван във всякакъв вид специалности и преследван в много различни форми. MBA, специализирана в маркетинга, е програма, насочена към брандинг, реклама и потребителски отношения. Като се има предвид днешния пазар, акцентът може да бъде поставен върху онлайн маркетинга и използването на социални мрежи в продажбите, промоциите и придобиването на клиенти. В допълнение към темите за електронния маркетинг, курсовата работа може да включва класове като поведение на купувача, международен маркетинг или потребителски изследвания.

Много хора се занимават с MBA по мениджмънт в областта на маркетинга, поради ползите за кариерното развитие. Студентите могат да очакват да научат умения като мениджмънт, пазарен анализ и потребителски отношения. Те могат да бъдат полезни както за работната сила, така и за реалния свят.

Цената на MBA в маркетинга варира в различните институции. Повечето програми за непълно работно време ще отнеме две до четири години. Студентите се съветват да направят задълбочени изследвания, преди да изберат програма.

MBA в маркетинга демонстрира компетентността на отделния човек на изпълнително ниво. Тази степен има и предимството да бъде ценна в повечето отрасли. Кандидатите с MBA в маркетинга често се оказват квалифицирани за позиции като маркетинг директор, мениджър продажби или специалист по връзки с обществеността. Организациите с нестопанска цел, държавните агенции и търговските дружества наемат специалисти по маркетинг, за да помогнат за постигането на техните организационни цели.

Час-време Магистър по бизнес администрация в маркетинг степени се предлагат онлайн и като традиционни степени в различни институции в национален мащаб. Онлайн опциите могат да бъдат особено полезни за студентите, които трябва да продължат образованието си на непълно работно време. За да започнете, потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра.

Научете повече Свиване

4 резултата за Маркетинг

DeSales University

... [+]

В допълнение към развитието на разбиране на сложни характер и взаимовръзка между основните функционални области на бизнеса, програмата MBA ще се акцентира върху развитието на управленски умения. Основните области включват лидерство, комуникации, вземане на решения, самосъзнание, анализ и синтез и критично мислене.

Общ преглед на програмата

Програмата ще използва цялостен и стратегически подход при справянето с организационните проблеми. ... [-]

Съединени Американски Щати Center Valley Румъния Bucharest Allentown  + 1 Още
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
2 години
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Grand Canyon University

Получете уменията да се конкурирате за корпоративни позиции на високо ниво в брандинг и рекламиране с магистърска степен по бизнес администрация на университета Гранд Кан ... [+]

Предлага се от: Colangelo College of Business

Преглед

Увеличете възможностите си с MBA в маркетинга Получете уменията да се конкурирате за корпоративни позиции на високо ниво в брандинг и рекламиране с магистърска степен по бизнес администрация на университета Гранд Каньон с акцент в маркетинга. Предлага се от колеж по бизнес Коланджо, този онлайн MBA в маркетинговата програма включва технологии и научни изследвания, които да ви помогнат да направите влияние в корпоративния маркетинг. С учебна програма, включена в разработването на стратегии, тази програма насърчава вашия творчески дух и насърчава етичните практики във вашите услуги.... [-]

Съединени Американски Щати Phoenix Albuquerque Sun City Scottsdale  + 1 Още
Септември 2019
Английски
Задочно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
EIML Paris Ecole Internationale de Marketing du Luxe

EIML Париж "MBA в луксозен маркетинг е предназначен за студенти и професионалисти, които желаят да преследват кариера в луксозния сектор. Това обучение позволява на ... [+]

Специализирани MBA в луксозния маркетинг

EIML Париж "MBA в луксозен маркетинг е предназначен за студенти и професионалисти, които желаят да преследват кариера в луксозния сектор. Това обучение позволява на студентите да придобият необходимите умения за управление в луксозния сектор, като овладеят техническите, художествените и културните аспекти.

Специализираният MBA в луксозния маркетинг дава възможност на студентите да получат диплома, сертифицирана и призната от френската държава (Etat Niveau 1 BAC 5), издадена под ръководството на Училището за управление на ИПИ.... [-]

Франция Paris
Септември 2019
Английски,Френски
Задочно обучение
15 месеца
Кампус
Научете повече на английски
WU Executive Academy - Vienna University of Economics and Business

Компаниите, които правят разлика в своите пазари, успяват ефективно да оставят маркетинга и продажбите да обединяват усилията си, за да обслужват клиентите си и да ги нас ... [+]

маркетинг

Компаниите, които правят разлика в своите пазари, успяват ефективно да оставят маркетинга и продажбите да обединяват усилията си, за да обслужват клиентите си и да ги наслаждават. Нашата авангардна MBA програма позволява на участниците да усъвършенстват своите знания и умения, за да овладеят маркетинговите предизвикателства и да извлекат ползите от продажбите.

Непосредствено приложим опит... [-]
Австрия Launceston
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
18 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски