close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

След завършване на бакалавърска степен, много студенти желаят да завършат магистърска степен. Записването в частна MBA програма може да бъде добра възможност за студенти, които искат да балансират образованието си с ра… Научете повече

След завършване на бакалавърска степен, много студенти желаят да завършат магистърска степен. Записването в частна MBA програма може да бъде добра възможност за студенти, които искат да балансират образованието си с работни места и семейства, докато печелят експертни познания по избраната от тях кариера.

Какво представлява мениджмънта на MBA в администрацията? Този тип програма обикновено дава на студентите по-задълбочени познания за всички области на бизнеса, от финанси до мениджмънт. Курсовете обикновено обхващат теми като бизнес стратегия, маркетингови техники и теория на управлението. Чрез казуси, екипни проекти и презентации студентите обикновено се научават как да прилагат сложни бизнес стратегии, за да помогнат на компаниите си да успеят.

Макар че са записани в частна програма за MBA, студентите обикновено култивират няколко ключови компетенции, които могат да им помогнат да постигнат професионален и личен опит. Организационните умения обикновено са полезни във всяка област на живот, а аналитичното мислене и лидерски умения могат да помогнат на ученика да се открои в работната област, което вероятно ще доведе до увеличаване на заплатите и напредък в работата в бъдеще.

Тъй като университетите предлагат различни програми и имат различни такси за обучение, няма определена цена за диплома за MBA на непълно работно време. За да определите колко струва определена програма, най-добре е да се свържете директно с училищата, които представляват интерес.

Специалните знания, които предлага MBA за редовни студенти в администрацията, могат да бъдат квалифицирани за почти всяка работа, свързана с бизнеса. Онези, които предпочитат да ръководят самите себе си, понякога започват свои собствени компании и стават РОС. Други предпочитат да работят като бизнес мениджъри. Някои намират работа като мениджъри на компенсации или анализатори на данни, а други избират по-креативни работни места като рекламни директори или маркетинг мениджъри. Работни места като ръководители на проекти също могат да бъдат на разположение или студентът може да избере да стане бизнес анализатор.

Междинните MBA програми могат да се предлагат онлайн или в университета, за да дадат на студентите по-голяма гъвкавост. В цял свят университетите признават необходимостта от отдалечен достъп на студенти до висше образование и предлагат повече онлайн курсове от всякога. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Свързани области на образование
arrow_drop_up arrow_drop_down
Други възможности в тази научна област: 
format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
Westford University College
Sharjah, Обединени Арабски Емиерства +13 Още

MBA в управлението на качеството, Целта на програмата за двойно сертифициране CIQ-UCAM е да подпомогне обучаващите се при получаване на сертификат от две известни организации ... +

MBA в управлението на качеството, Целта на програмата за двойно сертифициране CIQ-UCAM е да подпомогне обучаващите се при получаване на сертификат от две известни организации и допълнително да им помогне в придобиването на знания и умения в лидерството, управлението на промените, управленското счетоводство, финансите и хората управление. Той е предназначен да подпомогне студентите в придобиването на допълнителна компетентност по консултиране, предприемачество, процес на вземане на решения и проектиране и управление на бизнес операции. Програмата е насочена към професионалисти в областта на инженерството, правото, управлението на бизнеса, либералните изкуства, образованието и общото управление, чиято цел е да се постигне международна MBA от уважаван университет. -
Задочни и вечерни MBA
Задочно
18 месеца
Английски
Кампус
Онлайн обучение
 
Steinbeis Universität Berlin - Institute Corporate Responsibility Management
Берлин, Германия

Двойна Специалност: MA на отговорно управление на комбинирана с MBA

Двойна Специалност: MA на отговорно управление на комбинирана с MBA -
Магистър по изкуствата (MA) Задочни и вечерни MBA
Задочно
2 - 3 години
Английски
Комбинирано в кампус и онлайн
Кампус
Онлайн обучение