$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Магистър по бизнес администрация на непълно работно време е напреднала бизнес степен, която завършва с по-бавни темпове с по-разпространени проучвания. Той е идеален за студенти, които не могат да посещават университе… Научете повече

Магистър по бизнес администрация на непълно работно време е напреднала бизнес степен, която завършва с по-бавни темпове с по-разпространени проучвания. Той е идеален за студенти, които не могат да посещават университета на пълен работен ден.

MBA идват в много различни форми и форми. Една специална специалност е здравеопазването. Какво представлява MBA за почасова работа в здравеопазването? Тази степен има специален акцент върху етичното лидерство, управлението на системите и здравната администрация, което е от съществено значение за мениджъра в сектора на здравеопазването. Курсовете могат да включват специализирани теми като социални и организационни въпроси в здравеопазването, както и общи курсове за бизнес управление като статистика за бизнеса и маркетинга и стратегията.

Студентите, които избират да продължат MBA по непълно работно време в здравеопазването, могат да придобият много умения в хода на обучението си. Някои, като изграждането на екип, са практични в реалния свят, а други са големи строители, като корпоративна комуникация и анализ на изпълнението.

Цената на част от MBA в програмата за здравеопазване ще варира при всяка институция, а студентите трябва да направят задълбочени изследвания, преди да изберат място. Продължителността на всяка програма също ще варира, средно от една до три години.

MBA е предназначен да помогне на студентите да успеят на изпълнително ниво на работното място, но постигането на MBA в областта на здравеопазването не означава, че завършващите имат само възможността да бъдат болница след завършване на висшето образование. Позиции като мениджър на фармацевтичен продукт, мениджър на медицинска практика или болничен администратор са възможни с MBA в здравеопазването. MBA може да помогне на кандидатите да се откроят по време на процеса на кандидатстване за работа.

Възможно е да се упражнява MBA по непълно работно време в здравеопазването в много институции по целия свят. На разположение са няколко частни MBA с онлайн опции за по-голямо удобство за студенти, които имат много отговорности. За да научите повече, потърсете програмата по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
WU Executive Academy
Виена, Австрия

Това успешно обучение за здравни лидери съчетава бизнес ноу-хау, социални умения и правни познания ... +

Това успешно обучение за здравни лидери съчетава бизнес ноу-хау, социални умения и правни познания -
Задочни и вечерни MBA
Задочно
24 месеца
Немски
Кампус
 
Simmons College, Simmons School of Management
Бостон, Съединени Американски Щати

За да се открояват в днешния конкурентен пазар на здравеопазването, имате нужда от специализиран напреднала степен. Може би сте се счита за магистърска степен по здравна админ ... +

За да се открояват в днешния конкурентен пазар на здравеопазването, имате нужда от специализиран напреднала степен. Може би сте се счита за магистърска степен по здравна администрация, или дори традиционен MBA с концентрация на здравеопазването. Но -
Задочни и вечерни MBA
Задочно
3 години
Английски
Кампус