$close

Филтри

Преглед на резултатите

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

За всеки, който иска да се придвижи напред в кариерата си, част от MBA програмата може да осигури стъпка нагоре. Тези програми на непълен работен ден позволяват на работещите професионалисти да получават курсове, които с… Научете повече

За всеки, който иска да се придвижи напред в кариерата си, част от MBA програмата може да осигури стъпка нагоре. Тези програми на непълен работен ден позволяват на работещите професионалисти да получават курсове, които са свързани с тяхната работа по деня, за да получат висше образование, свързано с бизнеса.

Перспективните кандидати може да се чудят какво е част от MBA в управлението на здравеопазването? Мениджмънтът на бакалавърската степен по Мениджмънт на здравеопазването обикновено е напреднала степен, която съчетава областите на бизнеса и здравеопазването, подготвя дипломираните специалисти да работят в здравни организации. Общите курсове за тази специалност включват икономика за бизнеса, бизнес право, информатика в здравеопазването, здравна администрация, човешко поведение в организациите и управление на операциите и технологиите.

Мениджмънтът на бакалавърска степен в мениджмънта на здравеопазването често осигурява на завършилите множество полезни умения, включително финансовото управление. Умения като управление на програмата и решаване на проблеми са полезни не само за професиите в областта на здравеопазването, но и за кариера във всички сектори.

Цената на MBA на непълен работен ден може да варира в зависимост от редица фактори, включително конкретната институция и продължителността на обучение. Перспективните студенти трябва да изследват училища и програми, преди да кандидатстват, за да осигурят добра финансова стабилност.

Завършилите MBA по мениджмънт в здравеопазването обикновено притежават необходимите умения да превъзхождат редица роли в и извън здравните организации. Завършилите може да са подходящи за позиции, включително мениджър по здравеопазване, клиничен мениджър, програмен директор, главен оперативен директор, главен изпълнителен директор и администратор на здравни услуги. Получените умения могат да бъдат полезни в застрахователни организации, правителствени агенции и медицински заведения, както и консултантски фирми и други фирми.

Перспективните студенти, които искат да получат магистърска степен по мениджмънт, могат да намерят програми по целия свят. Ако студентите имат натоварен график, онлайн програмите могат да им помогнат да завършат сертификационната програма по свое собствено време. Потърсете програмата си по-долу и се свържете директно с приемащата служба на избраното от Вас училище, като попълните формуляра за попълване.

Свиване
Други възможности в тази научна област: 
$format_list_bulleted Филтри
Сортиране по:
  • Популярни Последни Заглавие
  • Популярни
  • Последни
  • Заглавие
WU Executive Academy
Виена, Австрия

Това успешно обучение за здравни лидери съчетава бизнес ноу-хау, социални умения и правни познания ... +

Това успешно обучение за здравни лидери съчетава бизнес ноу-хау, социални умения и правни познания -
Задочни и вечерни MBA
Задочно
24 месеца
Немски
Кампус
 
Simmons College, Simmons School of Management
Бостон, Съединени Американски Щати

За да се открояват в днешния конкурентен пазар на здравеопазването, имате нужда от специализиран напреднала степен. Може би сте се счита за магистърска степен по здравна админ ... +

За да се открояват в днешния конкурентен пазар на здравеопазването, имате нужда от специализиран напреднала степен. Може би сте се счита за магистърска степен по здравна администрация, или дори традиционен MBA с концентрация на здравеопазването. Но -
Задочни и вечерни MBA
Задочно
3 години
Английски
Кампус