MBASTUDIES

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Саутхемптън

Задочни и вечерни програми MBA са отличен вариант на следдипломно образование. Разработен специално за работещи професионалисти, този тип програми обикновено предлага по-гъвкаво разписание за обучение в сравнение с редовните програми.

Обединеното кралство, Великобритания е повече от 300 години и се състои от четири съставни нации: Англия, Шотландия, Уелс и Северна Ирландия. Обединеното кралство е бил център на ученето през последните хиляда години и притежава много древни и се отличават университети. Чуждестранни студенти съставляват значителна част от общия брой на студентите в университетите във Великобритания.

Southampton има силно сектора на висшето образование. Две местни университети имат общо над 40 хиляди студенти и един от тях се класират първите 100 университета в света.

Университетите и бизнес училищата в Саутхемптън. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Саутхемптън тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация (непълен работен ден)

University of Southampton - Management School
Задочни и вечерни MBA
<
Задочно
<
2&nbsp;-&nbsp;3 години
Английски
Кампус

В университета в Саутхемптън MBA ще ви даде инструменти, знания и увереност да оспори конвенционалното мислене и да успее в днешния бързо развиващата се бизнес свят, като спло ...

Научете повече