Една година MBA

Общ преглед

Описание на програмата

Защо да изберем едногодишната MBA степен на Емори?

Разчитайте на нас, за да ви накараме да се ориентирате. Създаден за студенти, за които "летен стаж" не е от решаващо значение, едногодишният MBA Goizueta осигурява пълното професионално и личностно развитие в рамките на 12 месеца.

 • # 20 Best MBA на пълно работно време в САЩ ( Financial Times, 2019 )
 • $ 157,727 средна основна заплата
 • 5: 1 съотношение между студент и преподавател, най-малкият размер на класа на най-добрите 25 щатски програми за пълно работно време

Уникално Goizueta

Goizueta MBA е единствената програма от 20-те най-големи MBA , предлагаща академици от световна класа и малки класове, предлагани в динамичен, глобален град . Спечелете международно призната MBA и получавате висококачествена персонализирана обратна връзка и достъп до Fortune 500 и нововъзникващите фирми.

Най-доброто от всички светове

Не е необходимо да търгувате достъп за интимност или компромис за бизнес образование от световна класа. MBA на Goizueta доставя и трите.

Бизнес обучение в световна класа

Не само ще се научите от световноизвестния факултет, но и ще се включите в най-добрата в класа MBA учебна програма, която е практична, фокусирана върху клиента и потапяне. Не е нужно да приемате думата си за това. САЩ новини

Интимна учебна среда

Goizueta е малък по дизайн и е проектиран да бъде малък. Ще започнете програмата, като създадете близки връзки в нашия интензивен летен опит. Персонализираното внимание, което заслужавате, продължава през цялата програма - както в класната стая, така и извън нея. Ще създавате трайни взаимоотношения с преподаватели, програми и кариерни екипи, както и съучениците си, които ще подобрят вашето академично преживяване и ще обогатят кариерата ви.

Динамичен, глобален град

Преследването на вашия Goizueta MBA означава достъп до всички Атланта, които може да предложи. С мултинационалните корпорации, включително The Home Depot, UPS, Coca-Cola, Delta и SunTrust, всички базирани в Атланта, тя се нарежда на трето място в нацията сред градовете с най-голямата централа на FORTUNE 500. Добавете в жизнена начална култура и горещ сектор на недвижимите имоти, най-натовареното летище в света, както и световноизвестни изкуства, развлечения и спорт - и ще откриете, че Атланта има повече да предложи, отколкото хубаво време и южно чар.

 • # 20 Best MBA на пълно работно време в САЩ ( Financial Times, 2019 )
 • 5: 1 съотношение ученик / преподавател, най-малък размер на класа на топ-25 щатски магистърска степен
 • # 3 Атланта ранг сред нас градове с най-щастливата 500 щабквартира ( Fortune, 2017 )

Преминете отвъд академичните среди

Нашата изчерпателна едногодишна учебна програма за MBA осигурява пълен академичен опит по MBA плюс критични умения за решаване на проблеми - всичко това за 12 месеца . Чрез проекти , фокусирани върху клиенти , практическо обучение по лидерство и потапяне в глобално изложение , ще персонализирате академично преживяване, съобразено с вашите професионални и лични цели.

Бързо проследявано обучение.

Едногодишната MBA на Emory предлага три семестъра строго обучение, за да ви подготви за успех в кариерата. Нашата учебна програма е разработена умишлено, за да доставя основните ви курсове през лятото, като ви оставя две условия за избор, за да усъвършенствате уменията си в курсове, които ви интересуват най-много. Разширявайте чрез ученето на опит и глобалното излагане, за да постигнете успех - по-бързо.

 • Предложени са 20 концентрации
 • Предлагат се 90 избираеми курса
 • 5 международни възможности за пътуване всяка година

Всичко в нашия едногодишен мениджмънт е предназначено да ви даде ускорен път към успеха на работното място. Нашата учебна среда предоставя достатъчно възможности за лидерство и поставя теориите, които сте научили на практика. Нашата едногодишна MBA е място, където да прецизирате уменията си и да се върнете в работещия свят с минимално прекъсване.

 • Курсовете Goizueta IMPACT помагат да се преодолеят концепциите от класната стая до работното място.
 • Подчертава готовността за един ден да се уверите, че всичко, което научите, е приложимо в реалния свят.

Структура на програмата

Дванадесет месеца от строгите академични среди, завършени с подготовка за кариера, базирано на проекти обучение, развитие на лидери и много мрежи. Едногодишната програма на MBOR на Emory е структурирана, за да можете да увеличите максимално всеки момент по пътя си към върха.

Популярни концентрации

От основни класове до избираеми предложения, концентрации до насочени изследвания, едногодишният ви опит в MBA е проучване в това, което е възможно.

 • Здравен консултант
 • Инвестиционно банкиране
 • Управленско консултиране
 • Маркетингови анализи
 • Управление на операциите
 • Управление на продуктите
 • Недвижим имот
 • Социално предприятие
 • Strategy Consulting

Опитно обучение

Теорията в класната стая е критична, но е необходимо повече да се превърне в добре закръглена бизнес лидер и мислител. Емири е пионер в опитите за учене - да се ожени за теорията и практиката по начин, който вдъхновява живота на класната стая - и вашето бъдеще да се съсредоточи.

Глобални възможности

Изображение за глобални възможности Бизнесът не е за това къде се намирате днес - това е мястото, където се води светът. Ето защо глобалната перспектива е отличителен белег на Emory MBA. Проучете друга държава, изучете друг език - дори работи по проекти от цял свят. Вземете глобалното учене сериозно и това ще ви отведе до следващото ниво.


Доверие в кариерата на кариерата

Goizueta последователно се нарежда сред първите 10 MBA програми за заетост, защото развиваме кариерните си услуги, за да подкрепим вашите индивидуални цели в кариерата. Влезте в кариерните услуги, преди да стъпите на колежа и да работите с личен треньор, съобразен с вашите интереси. В Goizueta ще намерите безценни ресурси и ангажираните ви възпитаници ще ви подкрепят на всяка стъпка от кариерното ви пътуване.

По- рано, по-рано.

Кариерното управление започва по време на летния опит с курсове, предназначени да ви помогнат да очертаете краткосрочни и дългосрочни цели, да започнете да изграждате вашата мрежа и да практикувате интервюта с работодателите. Освен това има семинари, които са съобразени с индивидуалното кариерно развитие, панелите на възпитаниците и макетните интервюта. Ще завършите с ясен план за това как ще напредвате в кариерата си, както и с инструментите и мрежата, за да го направите.

 • Чрез "Summer Night Networking Networking", едногодишните студенти по MBA получават първи достъп до служителите за подбор на персонал.
 • В допълнение към мощната ни корпоративна и възпитателна мрежа, студентите от една година от MBA обръщат голямо внимание на бизнес библиотекарите Goizueta, както и на персонала на Центъра за кариерно управление през лятото.
 • С 8-те сесии, Professional Development подготвя едногодишни MBA за краткосрочния си процес на търсене на кариера и управление на кариерата през целия живот.
 • $ 157,727 СРЕДНА БАЗАНА ЗАСТРАХОВКА
 • 100% СТУДЕНТИ С ОЧАКВАЩ КАРИЕР

Прием

Една година до незабавно въздействие.

Едногодишният MBA е идеален за студенти, които имат:

 • Спечелил бакалавърска степен, обикновено в областта на бизнеса, икономиката, инженерството или количественото
 • Получени са най-малко две години пост-бакалавърски, редовен трудов стаж (освен ако не се кандидатства за съвместна образователна програма)
 • Излагаше силни количествени умения
 • Ясно определени пост-MBA кариера цели
 • Идентифицира кариера, която не изисква летен стаж

Крайни срокове за прилагане за 2018-2019

106372_Skjermbilde2018-12-09kl.17.27.04.png

* Предпочитан срок за кандидатите за едногодишен магистърски програми, международни кандидати и кандидати, заинтересовани да се възползват от най-добрите стипендии

** Крайният краен срок за общи стипендии, основани на заслуги

Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Business is a vehicle capable of delivering meaningful, lasting impact on society. Embracing this view unlocks our collective ability to innovate in the most important ways on the most pressing topics ... Научете повече

Business is a vehicle capable of delivering meaningful, lasting impact on society. Embracing this view unlocks our collective ability to innovate in the most important ways on the most pressing topics. For nearly 100 years, Goizueta Business School has been a training ground for principled leaders and a laboratory for powerful insights. Our history includes an ethos of ethical business, and empowers us all to strive for lifelong progress. By navigating the complex interdependency of business and society, we seek to convene the brightest minds to solve the biggest problems with integrity, ingenuity and grit. This is Goizueta Beyond. Свиване