Джонсън Cornell Tech MBA

Общ преглед

Описание на програмата

Johnson Cornell Tech MBA

Технологията трансформира всеки аспект на бизнеса - от маркетинга и връзките с клиентите с развитието на продуктите и веригата за доставки - захранва конкурентна среда, която възнаграждава най-иновативните и предприемачески играчи. Johnson- Cornell Tech MBA предоставя на студентите умения за управление, умения за работа в екип и за динамични технологични компании и продуктови екипи.

Пълна Джонсън MBA с технологичен фокус

Johnson- Cornell Tech MBA се предоставя от Cornell Tech Самуел Къртис Джонсън, една от първите 15 бизнес училища в страната, според US News

Непосредствена скорост на пазара: Tech MBA се основава на потапящ се образователен модел, който ви позволява да завършите програмата само за една година, така че да отделите по-малко време от работната сила и да започнете да печелите наградите от проучването си много по-рано, отколкото бихте направили с традиционен MBA.

Неупотребяван опит: Tech MBA е структуриран около три експериментални стълба: поглъщащ първи семестър в университета Cornell в Итака, където ще вземете основните бизнес курсове с други студенти от Джонсън MBA; проект "Продукт", в който вие и екипът от съученици, включващ студенти по право, инженерство и компютърни науки, ще разработи технологично решение, насочено към стратегическата бизнес нужда на реален клиент; проект за стартиращо студио, в който вие и вашият екип ще разработите нова бизнес идея от концепцията за стартиране.

Ненадминато доверие и доверие: Вие ще спечелите своята степен в сърцето на новаторската общност в Ню Йорк, работейки с членове на преподавателите, чиито изследвания и идеи, както и тяхната собствена предприемаческа дейност, оформят развитието на технологиите и бизнеса , Вие също ще разтривате рамене с някои от най-иновативните бизнес лидери на страната, така че да завършите с опита, мрежата и признанието на името, което трябва да се конкурирате и да успеете на всеки пазар.

Кой трябва да кандидатства?

Трябва да кандидатствате за Johnson Cornell Tech MBA, ако имате страст към технологиите и предприемаческия дух. Необходим е силен дигитален опит, като се предпочитат науката и инженерството. Цифровият фон може да включва дейности като дигитален маркетинг, дизайн, разработка на софтуер, прототипиране и други свързани дейности. Като цяло, Комитетът по Прием очаква всеки кандидат да бъде критичен мислител, демонстриран лидер, силен комуникатор и решаване на проблеми. Приемният комитет взема решенията си въз основа на предишен академичен успех, професионални постижения, характер и професионално обещание.

Една година MBA и две години MBA също се предлагат в Итака от Самуел Къртис Джонсън Graduate School of Management в Корнел университет за професионалисти, търсещи лидерски умения за развитие и управленски опит, вместо опит Cornell Tech потапяне в технологиите и предприемачеството.

Теми, обхванати

 • Данни за науката
 • Дигитален маркетинг
 • Бизнес модели
 • Стартиране на финанси
 • Техническа стратегия
 • Преговори

ИЗБРАНИ КУРС

iTrek

Кредити 1.50

Програмата Tech MBA е забележителна за проактивния и практически учебен опит на студентите чрез проекти и взаимодействия със стартиращи фирми, големи технологични компании и компании, които прилагат разрушителни технологии. Трекът към Израел попада в това царство. Основната цел на трекинга е да ангажира студентите активно и смислено с фирми в цифровата икономика; да разберат предизвикателствата, пред които са изправени; да взаимодействат и да изживеят работа с хора и начинаещи от различна култура и да получат прозрение, което ще помогне на учениците в професионалния им живот. В посока към трекинга, студентите работят в екип за консултантски проект с израелско начало, за да помогнат за решаването на някои от предизвикателствата, пред които е изправена фирмата. По време на самото посещение, студентите посещават фирмите и представят своето решение за стартиране, други в класа на iTrek, както и външни гости, като корпоративни клиенти, инвеститори на ангели и банкери.

Кариери в полето

 • Продуктов мениджър
 • Мениджър маркетинг на продукти
 • Ръководител проект
 • Създател на стартиране

учебна програма

Johnson Cornell Tech MBA започва в кампуса на университета Корнел в Итака, Ню Йорк с десетседмична интензивна програма за основно бизнес и лидерство.

На 11-та седмица ще преминете в кампуса в Ню Йорк за два семестъра строги, интердисциплинарни и новаторски предприемачески курсове. През януари между тези два семестъра вие и съучениците ви ще пътувате до Израел, за да свържете мрежата и да представите бизнес решения на местните стартиращи фирми.

В образователна иновация, уникална за Cornell Tech , ще участвате и в завладяващо Студио опит, в което ще развиете уменията си за изграждане на екип и лидерски умения, като същевременно разработвате нова идея за продукт в отговор на стратегическите нужди на истинска организация и създайте свой собствен старт.

Как изглежда вашият график

През лятото ще поставите фондацията за техния MBA в корпуса на университета Корнел в Итака с интензивна 10-седмична програма от основни бизнес и лидерски курсове.

През есенния семестър ще се преместиш в Ню Йоркския корпус на Cornell Tech . Обикновено ще прекарате утринните си курсове, свързани с техническо предприемачество, и следобедните ви работи по екипни проекти в Product Studio и Startup Ideas и ще се научите от първа ръка от водещи в индустрията в разговорите в студиото.

В началото на януари ще пътувате до Израел в мрежа и ще се консултирате с пътуване. Ще прекарате останалата част от пролетта в Ню Йоркския корпус на Cornell Tech с още по-сутрешни курсове по създаването и управлението на стартиращи и екипни проекти в Startup Studio и Product Management в следобедите.

Приложение Timeline

Заявлението 2018-2019 ще бъде на разположение във вторник, 1 август 2017 г. Сроковете за кандидатстване са, както следва:

Кръг 1 - четвъртък, 5 октомври 2017 г. в 11:59 ч. ET

Кръг 2 - сряда, 15 ноември 2017 в 11:59 ч. ЕТ

Кръг 3 - сряда, 10 януари 2018 в 11:59 ч. ET *

Кръг 4 - четвъртък, 15 февруари 2018 г. в 11:59 ч. ET

Заявленията, подадени след 15 февруари 2018 г., ще бъдат преглеждани последователно.

Решението за стипендия: Всички допуснати кандидати ще бъдат разгледани за стипендии, основани на заслуги, въз основа на силата на молбата Ви за прием.

* Стипендии: За да бъдат разгледани за стипендии, основани на заслуги, кандидатите се насърчават да кандидатстват до 10-ия краен срок за кандидатстване за кръг от 10 януари.

Изисквания за кандидатстване

За да бъдат разгледани, всички кандидати трябва да предоставят следното в своята онлайн заявка:

Продължи

Трябва да изпратите актуално резюме заедно с молбата си. С използването на LinkedIn ще имате възможност автоматично да попълвате информацията за заетостта и образованието, посочена в онлайн професионалния ви профил. Всяка информация, която се попълва автоматично от LinkedIn, може да бъде редактирана.

Моля, обърнете внимание, че цялата предоставена информация трябва да бъде най-актуалната и подходяща информация относно образованието и цялата работа след бакалавърската степен.

творчеството

Тук в Cornell Tech ще бъдете част от среда, в която творчеството, техническата дълбочина и лидерството споделят местата на масата. Оценяваме изразите кой сте и какво добавяте към тази формула. Моля, дайте пример за вашето творчество, стил и техническа дълбочина, като ни изпратите линк към вашата работа или предоставяте писмена извадка. Изпращането ви трябва да открои личния ви опит, който демонстрира вашето творчество, лидерство и технически умения.

По-специално, не се колебайте да разработите проектите, които сте завършили, техните творчески и технически аспекти; всеки предприемачески или лидерски опит; Вашите професионални цели; ползите от това да бъде част от техническата екосистема в Ню Йорк; и защо Johnson Cornell Tech MBA е за вас. Можете просто да качите Word или PDF документ с есе или може да предоставите връзка към всякакъв вид медии онлайн. Това може да включва видеоклипове, блогове или всяка друга мултимедийна изява, която желаете.

Препратки

Трябва да изберете две до три референции, които са запознати с вашия фон и да разберете как сте се позиционирали, за да тествате уменията си. Обмислете да попитате настоящ или бивш управител, надзорен орган или клиент.

Резултати от тест

Или GRE или GMAT са необходими за допускане до Johnson Cornell Tech MBA. Всички официални резултати от теста трябва да бъдат докладвани директно на Johnson Graduate School of Management.

Преписи

Необходими са преписи от всяко висше училище или университет, които трябва да бъдат посочени в заявлението и резюмето ви. Ако бъдете допуснати, ще бъдете задължени да изпратите официален документ директно на Johnson School преди да завършите матурите си през май.

Такса за кандидатстване

Трябва да изпратите невъзстановима такса за кандидатстване от $ 200, за да завършите заявката си.

Процес на интервю

Процесът на интервюто е от два кръга и само с покана. Първият кръг е 20-минутно телефонно интервю. Малко след това ще бъдете уведомени, ако сте били избрани за интервю на втория кръг в кампуса. Ние силно насърчаваме и предпочитаме да дойдете в колежа, ако сте поканени на интервю втори кръг. Допълнителна информация относно това, кога предлагаме интервюта от втория кръг и как да се подготвим, ще бъде съобщена в поканата.

Международни кандидати

Преписи

Предоставените преписи трябва да бъдат преведени на английски преди подаването им. Въпреки това, ако бъдете допуснати, ще бъдете задължени да изпратите официален превод на оригиналния език на Johnson Graduate School of Management.

Академични изисквания

Като чуждестранен кандидат се очаква да сте получили бакалавърска степен от колеж или университет с признато качество, който е еквивалентен на четиригодишна степен на американски бакалавър.

TOEFL и IELTS

Всички кандидати трябва да демонстрират умения и на английски език. Необходим е отчет за оценка на изпита по английски език, ако вашият роден език не е английски. TOEFL е предпочитаният изпит, но ние ще приемем IELTS или личния тест на английски език.

Изискването за TOEFL може да бъде отменено, ако отговаряте на поне един от следните критерии:

 • Вие сте местен гражданин на Съединените щати, Австралия, Канада (с изключение на Квебек), Ирландия, Нова Зеландия или Обединеното кралство.
 • През последните пет години сте завършили курс на пълно работно време в Съединените щати, Австралия, Ирландия, Нова Зеландия или Обединеното кралство в продължение на най-малко две академични години, или с обучение по английски език в Канада или Южна Африка. Трябва да изпратите препис, който показва, че сте посещавали колежа в някое от тези одобрени местоположения.
Последна актуализация Март 2020

За учебното заведение

Cornell Tech is a revolutionary model for graduate education that fuses technology with business and creative thinking. Cornell Tech brings together like-minded faculty, business leaders, tech entrepr ... Научете повече

Cornell Tech is a revolutionary model for graduate education that fuses technology with business and creative thinking. Cornell Tech brings together like-minded faculty, business leaders, tech entrepreneurs and students in a catalytic environment to produce visionary ideas grounded in significant needs that will reinvent the way we live. Свиване