Filter
Годишна програма MBA
Япония Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Япония offering law degrees

Студентите, които получават 1 година MBA, могат да бъдат оборудвани с необходимите знания и умения, за да постигнат управленски позиции в бизнеса. Програмата за магистърска степен по бизнес администрация обикновено съчетава класическата работа с индивидуалното обучение за лично развитие.

Магистърска степен по бизнес администрация (MBA) е представен на завършилите при завършване на две години от усъвършенствани и специализирани учебни и за такива теми като бизнес, мениджмънт, финанси и счетоводство. Придобиването на МБА може да даде завършилите конкурентно предимство пред останалите кандидати за работа в агресивна пазар на труда.

 

Япония е островна държава в Източна Азия. Намира се в Тихия океан, тя се намира в източната част на Японско море, Китай, Северна Корея, Южна Корея и Русия, простираща се от Охотско море на север до Източнокитайско море и Тайван на юг.

Law schools and universities for law degrees Япония. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Япония here.

Научете повече Свиване

Резултати

International University of Japan

The MBA 1-годишен Track е проектиран като на пълен работен ден, се изискват жилищна програма, 12 месеца (три условия и лятна период) за завършване на степен. Предишна пр ... [+]

Дълбока, текущ Shift в глобалната конкуренция

С бързото нарастване на нововъзникващите мега-пазари и все по-интегрирана глобална икономика, днес глобалната конкуренция е в процес на дълбока промяна.

Промяна Лидерство за Global конкурентно предимство

Ясно е, че просто наблюдение и отговор на промяната не е в достатъчна тъчна. Вместо това, корпорации трябва активно да инициират промяна да се създаде конкурентно предимство пред своите съперници. Такива инициативи са на кръст-функционален интегративен характер като откачени функционални движения едва ли могат да доведат до конкурентно предимство. По този начин, на днешната глобална конкуренция изисква критична басейн на глобалните мениджъри, които могат да работят през границите на бизнес функции и мобилизиране на техния бизнес като едно цяло.... [-]

Япония Niigata
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Hitotsubashi University Business School, School of International Corporate Strategy

Разположен в центъра на Токио, Япония, Хитсосубаши ICS се ангажира да развива световни лидери. През 2018 г. Хитсосубаши ICS бе класирана като # 1 бизнес училище в Япония ... [+]

Създадена през 2000 г. от група новатори в областта на бизнес обучението, Hitotsubashi ICS е първата в Япония глобална, изцяло английска MBA програма . Днес тя е глобалното лице на публичното университетско бизнес училище „ Хитоссубаши ” (ХУБ) и предлага както образователни степени, така и програми без степен.

В предприемаческия дух на своя произход, класната стая на Хитсосубаши избутва границите на бизнес образованието . Чрез курсовете по подпис на персонализираните курсове, непрекъснатото обновяване на основната учебна програма и персонализирани услуги за кариерно развитие, училището се ангажира с обучението на всеки отделен ученик .... [-]

Япония Tokyo
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски