MBA-obrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Geneva

Студентите, които получават 1 година MBA, могат да бъдат оборудвани с необходимите знания и умения, за да постигнат управленски позиции в бизнеса. Програмата за магистърска степен по бизнес администрация обикновено съчетава класическата работа с индивидуалното обучение за лично развитие.

Един MBA или магистърска степен по бизнес администрация е двугодишна програма степен. За да се преследват MBA, учениците трябва първо да са получили бакалавърска в сродна сфера. В програма MBA, студентите получават бизнес, свързана с курсова работа, която им квалификация за работа и управление на предприятия и дружества.

 

Швейцария официално Конфедерация Швейцария, е федерална парламентарна република, състояща се от 26 кантона, с Берн за седалище на федералните власти. Швейцария "и независимост и неутралност отдавна са изпълнени от големите европейски сили. Швейцария е мирна, просперираща и стабилна модерна пазарна икономика с ниска безработица.

Женева е известна с дипломация. Вероятно затова техния университет е специализирана в хуманист науки, с добавянето на медицината. Частен университет, институти и частните училища също са се специализирали в законови, политически науки, международни въпроси, история и т.н.

Университетите и бизнес училищата в Geneva. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Geneva тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Магистър по бизнес администрация в продажбите и маркетинга (европейски и акредитации)

The International University in Geneva
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 година Февруари 2020 Швеция Geneva + още 1

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) в продажбите и маркетинга е предназначен за професионалисти, които искат да напредват кариерата си в продажбите и маркетинга. Програмата се основава мениджъри, които овладеят маркетинг и продажби процес: как да проектирате успешни продажби и маркетингови стратегии? Как да се справят ефективно решения за маркетинг и продажби? Как да се прилагат различни продажби и маркетингови инструменти?

магистърска степен по бизнес администрация (MBA) (Европейска & нас акредитации)

The International University in Geneva
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 1 година Февруари 2020 Швеция Geneva + още 1

The MBA е предназначена за млади професионалисти, които се интересуват от кариера в управлението на бизнеса. В допълнение към основните бизнес курсове с акцент върху количественото решаване на проблеми, ЗМБ обучава млади специалисти да бъдат бъдещите топ мениджъри с курсове по теория и практика. Завършилите МБА продължат да ръководят и управляват в мултинационални компании и семейни предприятия като топ мениджърите.