Filter
Годишна програма MBA
Швеция Geneva Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Geneva

Студентите, които получават 1 година MBA, могат да бъдат оборудвани с необходимите знания и умения, за да постигнат управленски позиции в бизнеса. Програмата за магистърска степен по бизнес администрация обикновено съчетава класическата работа с индивидуалното обучение за лично развитие.

Един MBA или магистърска степен по бизнес администрация е двугодишна програма степен. За да се преследват MBA, учениците трябва първо да са получили бакалавърска в сродна сфера. В програма MBA, студентите получават бизнес, свързана с курсова работа, която им квалификация за работа и управление на предприятия и дружества.

 

Швейцария официално Конфедерация Швейцария, е федерална парламентарна република, състояща се от 26 кантона, с Берн за седалище на федералните власти. Швейцария "и независимост и неутралност отдавна са изпълнени от големите европейски сили. Швейцария е мирна, просперираща и стабилна модерна пазарна икономика с ниска безработица.

Женева е известна с дипломация. Вероятно затова техния университет е специализирана в хуманист науки, с добавянето на медицината. Частен университет, институти и частните училища също са се специализирали в законови, политически науки, международни въпроси, история и т.н.

Университетите и бизнес училищата в Geneva. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Geneva тук, и се свържете с тях директно!

Научете повече Свиване

Резултати

The International University in Geneva

Магистърската степен по бизнес администрация (MBA) в продажбите и маркетинга е предназначен за професионалисти, които искат да напредват кариерата си в продажбите и марке ... [+]

. Ключови предимства на капитана по бизнес администрация в продажбите & Marketing Подобряване на вашия знания и умения за справяне с модерни маркетингови предизвикателства Разработване на успешни стратегии и планове за маркетинг и продажби Печелят "практически" опит продажби Овладяването маркетинг и продажби инструменти и техники Учейки се от академично и професионално квалифициран преподавател тялото Създаване на възможности за работа в мрежа на международния пазар ПРОФИЛ ... [-]
Швеция Geneva
Февруари 2020
Английски
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
The International University in Geneva

The MBA е предназначена за млади професионалисти, които се интересуват от кариера в управлението на бизнеса. В допълнение към основните бизнес курсове с акцент върху коли ... [+]

Ключови предимства на капитана на БИЗНЕС АДМИНИСТРАЦИЯ

Учене в динамична среда в Швейцария с мултикултурна студент тяло и преподаватели с "реалния свят" опит; Предоставяне на практически умения, за да преминете на лични и професионални цели; Изследване на най-новите бизнес теории и практики; Придобиване на вникване в глобални предприятия, тяхното управление и операции.

ПРОФИЛ ... [-]
Швеция Geneva
Февруари 2020
Английски
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски