Filter
Годишна програма MBA
Сингапур Singapore Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Singapore

1-годишният MBA е усъвършенствана програма за студенти, които желаят по-добро разбиране на управлението на бизнеса. Завършването на задълбочената програма може да даде на търсещите работа конкурентно предимство на пазара.

Един MBA или магистърска степен по бизнес администрация е двугодишна програма степен. За да се преследват MBA, учениците трябва първо да са получили бакалавърска в сродна сфера. В програма MBA, студентите получават бизнес, свързана с курсова работа, която им квалификация за работа и управление на предприятия и дружества.

 

Сингапур, официално Република Сингапур, е Югоизточна Азия остров град-държава от южния край на Малайския полуостров, 137 км северно от екватора. Редица чуждестранни университети, бизнес-училища и специализирани институти също настройка на азиатските си кампуси в Сингапур. Сингапур е една от най-безопасните големите градове в света, като почти всяка мярка.

Университетите и бизнес училищата в Singapore. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Singapore тук, и се свържете с тях директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

... [+]

По-добро разбиране на съвременните управленски концепции, методи и инструменти в контекста на авиацията Способността да се управлява ефективно и ефикасно използване на ограничените ресурси Разбирането на това как да се работи в атмосфера на повишена национална и международна конкуренция Наборът от умения, необходими, за да се превърне в лидер или вземащо решения в областта на авиацията ... [-]
Сингапур Singapore
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
12 - 24 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Singapore Management University

В един взаимосвързан глобалната икономика, успешни организации се нуждаят от лидери, които разбират глобален бизнес, да се прилага стратегическата ... [+]

В един взаимосвързан глобалната икономика, успешни организации се нуждаят от лидери, които разбират глобален бизнес, прилагат стратегическо нагласа, и да разгърнат основани на доказателства техники за осъществяване на положителна промяна.

IE Business School и University Management Сингапур са се присъединили ръце, за да предложим на интензивен 10-месечна програма MBA да изваят най-големите таланти в Азия за такива лидерски роли. Програмата за съвместна градуса използва методологията на смесеното обучение (лице в лице обучение с интерактивни онлайн периоди), която позволява на специалисти от различни среди, промишлеността и култури, да се обединят в духа на обучение, отворено мислене и дебата, независимо от географското им местоположение , графици за пътуване и работни ангажименти.... [-]

Сингапур Singapore
Август 2019
Английски
Задочно обучение
13 - 13 месеца
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски