MBA-obrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

1-годишният MBA е усъвършенствана програма за студенти, които желаят по-добро разбиране на управлението на бизнеса. Завършването на задълбочената програма може да даде на търсещите работа конкурентно предимство на пазара.

В бизнеса с недвижими имоти продължава да бъде една от най-големите световни топ бизнес. Има огромна търсенето на пазара за хора, които има на обучение за недвижими имоти техники. Ето защо, добавянето на MBA в недвижими имоти с академичното профила ви е от голяма полза за вас. Можете да получите да бъдат наети на инвестициите и работните места в частния управление на ценни книжа и се счита за един от най-търсените мениджъри и ръководители в тази област.

Чехия има добре изградена и основаващи се на изследвания на университетско образование. Това прави обучението INI Prague един от уважавани програма "и в Европа, тъй като тя култивира духа на творчеството и иновациите сред учениците.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

1 резултата за Недвижими имоти, Чехия Filter

MBA за пазара на недвижими имоти и развитието

European Institute of Applied Science and Management
Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 1 - 2 години Отворено кандидатстване Чехия Прага + още 1

MBA в недвижими имоти и развитие е предназначена за тези, които искат да подобрят своите практически умения, свързани с пазара на недвижими имоти в целия процес като се започне раждането и определят точно възможности чрез изготвянето на проекти, оценка, финансиране, изпълнение, маркетинг за управление на недвижима собственост. Лектор в областта на опитни професионалисти.