Filter
Годишна програма MBA
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Програмата за 1 година MBA обучава студенти за лидерски позиции в корпоративния свят. Те могат да придобият основни познания в областта на икономиката, финансите, маркетинга и човешките ресурси, като същевременно учат в екипна работа и управленски умения.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване
Други възможности в тази научна област:

1 резултата за Международна бизнес администрация

Swiss School of Management, Rome Italy

Само в рамките на една година, в зависимост от избраната от вас програма, ще спечелите международна акредитирана MBA степен, следвайки в историческата столица на света - ... [+]

Защо Швейцарското училище по мениджмънт в Рим?

Просто казано, швейцарското образование носи стойност.

Акредитираната от нас и ЕС диплома за MBA ви дава повече от нова линия на вашето резюме. Той ви осигурява професионален шлюз към кариерата, която искате, навсякъде по света.

Нашият опит в MBA ви отвежда вътре в важни проблеми и това ще ви накара да достигнете до себе си, за да развиете и подобрите своите силни страни, умения и увереност. Във всеки случай, клас, събитие и дейност ще бъдете помолени не само да изучавате лидерство, но и да го демонстрирате.... [-]

Италия Рим
Отворено кандидатстване
Английски
Задочно обучение
1 - 2 години
Кампус
Научете повече на английски