MBA-obrazovanie.com

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Italy Online

1-годишният MBA е усъвършенствана програма за студенти, които желаят по-добро разбиране на управлението на бизнеса. Завършването на задълбочената програма може да даде на търсещите работа конкурентно предимство на пазара.

Лица, които вече са спечелили бакалавърска степен и желаят да увеличи още повече своите знания и обучение могат да изберат да печелят магистърска степен по бизнес администрация, или MBA. Един MBA е двугодишна програма, която може да помогне в подготовката висшисти за кариера в лидерство и мениджмънт в света на бизнеса.

Италия, официално Република Италия, е единна парламентарна република в рамките на Европейския съюз, намиращ се в Южна Европа. На север граничи с Франция, Швейцария, Австрия и Словения по протежение на Алпите.

Университетите и бизнес училищата в Italy Online. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Italy Online тук, и се свържете с тях директно!

Резултати Filter

Онлайн 1-годишен MBA

Rome Business School
Онлайн обучение Задочно обучение 12 месеца Отворено кандидатстване Италия Rome Italy Online + още 1

В сравнение с традиционната двугодишна програма, 1-годишната магистърска програма по Rome Business School в Rome Business School осигурява по-бърза възвръщаемост на инвестициите. Тя може да бъде стартирана по всяко време, тя е онлайн и предлага уникалната възможност за приспособяване на днешните нужди на професионалисти за свобода и гъвкавост.

1-годишен MBA

Rome Business School
Кампус Онлайн обучение Комбинирано в кампус и онлайн Задочно обучение 1 година Отворено кандидатстване Италия Rome Italy Online + още 3

1-годишната магистърска програма по Rome Business School е структурирана така, че да ви позволи да продължите да работите на пълно работно време и да се обучавате за MBA на непълен работен ден, като свързвате това, което научавате с настоящите глобални и съответни организационни въпроси.