Filter
Годишна програма MBA
Испания Oviedo Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Find law schools and universities in Испания offering law degrees

Програмата за 1 година MBA обучава студенти за лидерски позиции в корпоративния свят. Те могат да придобият основни познания в областта на икономиката, финансите, маркетинга и човешките ресурси, като същевременно учат в екипна работа и управленски умения.

Магистърска степен по бизнес администрация (MBA) е представен на завършилите при завършване на две години от усъвършенствани и специализирани учебни и за такива теми като бизнес, мениджмънт, финанси и счетоводство. Придобиването на МБА може да даде завършилите конкурентно предимство пред останалите кандидати за работа в агресивна пазар на труда.

 

Испания (испански: España) е разнообразна страна, споделяне на Иберийския полуостров с Португалия в западния край на Средиземно море. Испания се счита екзотична страна в Европа благодарение на приятелски жители и спокоен начин на живот. Нормалната продължителност на университетски курсове в Испания е на 4 години, с изключение на медицина и двойни дипломи, които са шест. Мадрид и Барселона са добре известни градове по целия свят със своята кухня, оживен нощен живот и световноизвестната фолклор и празненства.

Oviedo има население от над 200 000 души. То се намира в провинция Астурия, Испания. Oviedo притежава няколко фестивала всяка година в своя календар. Той е дом на Университета в Овиедо.

Law schools and universities for law degrees Испания. Find all the information about the law schools and universities offering law degrees Испания here.

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Испания
Oviedo
Тип на обучение
Темпо на обучение
Escuela Internacional de Protocolo

MBA ПРОТОКОЛ, създаване, дизайн и събитие Ръководството на Международната школа по протокол е силно конкурентна програма, която подготвя и дава възможност на студента про ... [+]

МВА ПРОТОКОЛ, CREATION, ДИЗАЙН И УПРАВЛЕНИЕ НА СЪБИТИЯ , на Международна школа на Протокол Тя е силно конкурентна програма, която подготвя и дава възможност на студента професионално за развитието на Сътворението, дизайн и мениджмънт на събития и институционалните връзки.

Тази програма е разработена на базата на промишлеността прогнози за растеж предполагат, че всички последващото увеличение на бюджета, предназначен за организации, които създават корпоративни събития.... [-]

Испания Madrid Barcelona A Coruña Oviedo Valencia  + 2 Още
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски