Filter
Годишна програма MBA
Великобритания Northern Ireland Coleraine Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Coleraine

Програмата за 1 година MBA обучава студенти за лидерски позиции в корпоративния свят. Те могат да придобият основни познания в областта на икономиката, финансите, маркетинга и човешките ресурси, като същевременно учат в екипна работа и управленски умения.

MBA е програма, предназначена за студенти, които искат да продължат научните си умения и да ги прилагат за действителните реални бизнес ситуации. Това води учениците да отразят и промените позицията си по отношение на избора на бъдещата им кариера. Учениците се научават едно широко разбиране на ключовите функции на редица бизнес области и използването на тези умения, за да допринесат за стратегическото ръководство на един бизнес.

Обединеното кралство Великобритания и Северна Ирландия, по-известен като Обединеното кралство и Великобритания, е суверенна държава, разположени на разстояние от северозападния бряг на континентална Европа.Двете най-известните (и най-старата) университетите Оксфорд и Кеймбридж (често наричани Oxbridge от много британци) Англия също има няколко други три институции, включително няколко в Лондон (по-специално Imperial College, на Лондонско училище по икономика, University College Лондон и King 'S College London, всички са част от Лондонския университет)

Coleraine, малък град на 24 хиляди граждани на Северна Ирландия, се намира близо до Белфаст и още по-близо до международното летище в Белфаст. Това е дом на един университет и един институт, които предоставят висше образование.

Университетите и бизнес училищата в Coleraine. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Coleraine тук, и се свържете с тях директно!

Научете повече Свиване

Резултати

Степени
Място
Великобритания
Northern Ireland
Coleraine
Тип на обучение
Темпо на обучение
University of Ulster, Faculty of Business and Management

MBA е гъвкава модулна програма, която може да бъде пригодена за обучение с темпове, които са подходящи за отделните студенти. Това е широка обща квалификация по мениджмън ... [+]

Програмата MBA

MBA се предлага от Факултета по бизнес и мениджмънт. Това е широка обща квалификация по мениджмънт, предназначена за нуждите на опитни или амбициозни мениджъри, които желаят да разширят своите знания и умения, за да ги подготвят за висши ръководни длъжности.

MBA е гъвкава модулна програма, която може да бъде пригодена за обучение с темпове, които са подходящи за отделните студенти.... [-]

Великобритания Antrim Coleraine Londonderry Belfast  + 1 Още
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски