Filter
Годишна програма MBA
Великобритания Northern Ireland Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Най-добрите университети, колежи и бизнес училища в Northern Ireland

Програмата за 1 година MBA обучава студенти за лидерски позиции в корпоративния свят. Те могат да придобият основни познания в областта на икономиката, финансите, маркетинга и човешките ресурси, като същевременно учат в екипна работа и управленски умения.

Магистърска степен по бизнес администрация (MBA) е завършил степен, че отнема около две години на обучение, за да получите. Лица, които печелят тази степен печалба важни знания и опит в сферите на бизнеса и управлението, и могат да бъдат в състояние да си намерят работа бързо, поради подобрените им степента на владеене.

 

Образованието в Обединеното кралство е децентрализиране въпрос с всяка една от страните на Обединеното кралство, които имат отделни системи при различни правителства: правителството на Обединеното кралство е отговорен за Англия, както и на шотландското правителство, правителството на Уелс и Северна Ирландия Изпълнителна са отговорни за Шотландия , Уелс и Северна Ирландия, съответно.

Университетите и бизнес училищата в Northern Ireland. Вижте цялата информация за най-високо класиралите университетите в Northern Ireland тук, и се свържете с тях директно!

Научете повече Свиване

Резултати

University of Ulster, Faculty of Business and Management

MBA е гъвкава модулна програма, която може да бъде пригодена за обучение с темпове, които са подходящи за отделните студенти. Това е широка обща квалификация по мениджмън ... [+]

Програмата MBA

MBA се предлага от Факултета по бизнес и мениджмънт. Това е широка обща квалификация по мениджмънт, предназначена за нуждите на опитни или амбициозни мениджъри, които желаят да разширят своите знания и умения, за да ги подготвят за висши ръководни длъжности.

MBA е гъвкава модулна програма, която може да бъде пригодена за обучение с темпове, които са подходящи за отделните студенти.... [-]

Великобритания Antrim Coleraine Londonderry Belfast  + 1 Още
Запитване на информация
Английски
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски