MBA-obrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

1-годишният MBA е усъвършенствана програма за студенти, които желаят по-добро разбиране на управлението на бизнеса. Завършването на задълбочената програма може да даде на търсещите работа конкурентно предимство на пазара.

Образование в САЩ се извършват главно от публичния сектор, с контрола и финансирането идва от три нива: държавни, местни и федерални, в този ред.Общите изисквания за изучаване на по-високо ниво на образование в САЩ ще включва прием есе (известен също като декларация за целта или лично изявление), академична справка, препоръка / референтни писма, Езикови тестове

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

6 резултата за Бизнес проучвания, Съединени Американски Щати Filter

1-годишен MBA

Clarkson University Graduate School
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 9 - 24 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Потсдам + още 1

Получете MBA за девет месеца, дори ако никога не сте поели бизнес курс. Ускорената програма на MBA за Clarkson започва през август. Завършваш през май. Или да вземете своя MBA по график.

MBA

Eastern University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 12 месеца Септември 2020 Съединени Американски Щати Уейн

Спечелете си магистърска степен по бизнес администрация в една от две различни концентрации: управление или на здравната администрация.

MBA (Магистър по бизнес администрация)

Caldwell University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 12 месеца Септември 2020 Съединени Американски Щати Колдуел

Проектиран за бизнес професионалисти в търсене на кариера мобилност и на широка основа на бизнес умения за постигане на тази цел.

Магистър по бизнес администрация

Dakota Wesleyan University Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 година Септември 2020 Съединени Американски Щати Мичъл + още 1

Нашата магистърска степен по бизнес администрация е предназначена да служи на региона в малки и средни предприятия. Ние съобразени нашия онлайн програма по този начин, като средство за по-добро ви служи, онлайн студента.

MBA спортен бизнес

University of Central Missouri
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 година Запитване на информация Съединени Американски Щати Warrensburg + още 2

Нашата програма използва подход за учене чрез опит, за да внесе реални бизнес предизвикателства в класната стая, така че да можете да практикувате уменията, от които се нуждаете, за да окажете влияние във вашата организация. Учебният план на Harmon за MBA включва най-добрите практики за корпоративно управление, както и практически умения, включително количествен анализ, ефективна комуникация, лидерство и работа в екип. Нашата програма MBA се фокусира върху стратегически и фактически базирани решения за развитие на умения. Програмата MBA подготвя студентите да поемат ръководни позиции и отговорност. University of Central Missouri предлага изключителна програма за MBA, разработена в духа на вашите кариерни цели.

Магистър по бизнес администрация (MBA)

The University of Findlay
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 година Септември 2020 Съединени Американски Щати Финдли + още 2

Господарят на програма Бизнес администрация в Университета на Финдли е предназначена да осигури на ученика с умения, които могат да бъдат приложени директно на работното място.