Filter
Годишна програма MBA
Турция Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

1-годишният MBA е усъвършенствана програма за студенти, които желаят по-добро разбиране на управлението на бизнеса. Завършването на задълбочената програма може да даде на търсещите работа конкурентно предимство на пазара.

Университети в Турция предвиждат или две или четири години на образование за бакалавърските програми, а магистърски програми траят минимум от две години. Има около 820 висши учебни заведения в Турция, включително 76-те университета с общо записване ученик на над 1 млн. евро. Качеството на образованието в турските университети варира значително, някои образователната съоръжения наравно с международно признати училища.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес проучвания, Турция

Koc University - Istanbul Turkey

Университетската програма на Университета Коч е основана през 1993 г., за да осигури цялостно бизнес обучение, включващо строга и иновативна учебна програма, преподавана ... [+]

Университетската програма на Университета Коч е основана през 1993 г., за да осигури цялостно бизнес обучение, включващо строга и иновативна учебна програма, преподавана от преподаватели от световна класа. Тя е предназначена да включва най-добрите характеристики на MBA програми, предлагани на големи университети по света. Езикът на обучение е английски.

Основната цел на MBA програмата на Коч е да предостави знания, познания и умения за бъдещите световни лидери, които ще повлияят на промените в организациите и общностите, в които участват. са ориентирани към пазара, глобално осъзнати, социално отговорни и където вземането на решения се основава на информация със стратегически фокус. Нашите възпитаници са подготвени за широк спектър от кариери, вариращи от общо управление до специализирани области, включително инвестиционно банкиране, управление на маркетинга и управление на веригата за доставки. Koç MBA е пост-опит програма.... [-]

Турция Истанбул
Септември 2020
Английски
Задочно обучение
12 - 24 месеца
Кампус
Научете повече на английски