MBA-obrazovanie.com

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Студентите, които получават 1 година MBA, могат да бъдат оборудвани с необходимите знания и умения, за да постигнат управленски позиции в бизнеса. Програмата за магистърска степен по бизнес администрация обикновено съчетава класическата работа с индивидуалното обучение за лично развитие.

Съединените щати на Америка е голяма държава в Северна Америка, често наричан "USA ", на "САЩ ", на "САЩ ", "Америка ", или просто "на членки ". Американските колежи се финансират от "обучение " за сметка на студента, което често е доста скъпо, много често достигащи до десетки хиляди долара на година.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

5 резултата за Бизнес администрация, Съединени Американски Щати Filter

1-годишен MBA

Clarkson University Graduate School
Кампус Редовно обучение Задочно обучение 9 - 24 месеца Запитване на информация Съединени Американски Щати Потсдам + още 1

Получете MBA за девет месеца, дори ако никога не сте поели бизнес курс. Ускорената програма на MBA за Clarkson започва през август. Завършваш през май. Или да вземете своя MBA по график.

MBA

Eastern University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 12 месеца Септември 2020 Съединени Американски Щати Уейн

Спечелете си магистърска степен по бизнес администрация в една от две различни концентрации: управление или на здравната администрация.

MBA (Магистър по бизнес администрация)

Caldwell University Online
Онлайн обучение Задочно обучение 12 месеца Септември 2020 Съединени Американски Щати Колдуел

Проектиран за бизнес професионалисти в търсене на кариера мобилност и на широка основа на бизнес умения за постигане на тази цел.

Магистър по бизнес администрация

Dakota Wesleyan University Online
Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 година Септември 2020 Съединени Американски Щати Мичъл + още 1

Нашата магистърска степен по бизнес администрация е предназначена да служи на региона в малки и средни предприятия. Ние съобразени нашия онлайн програма по този начин, като средство за по-добро ви служи, онлайн студента.

Магистър по бизнес администрация (MBA)

The University of Findlay
Кампус Онлайн обучение Редовно обучение Задочно обучение 1 година Септември 2020 Съединени Американски Щати Финдли + още 2

Господарят на програма Бизнес администрация в Университета на Финдли е предназначена да осигури на ученика с умения, които могат да бъдат приложени директно на работното място.