Filter
Годишна програма MBA
Швеция Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Задочно обучение

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Студентите, които получават 1 година MBA, могат да бъдат оборудвани с необходимите знания и умения, за да постигнат управленски позиции в бизнеса. Програмата за магистърска степен по бизнес администрация обикновено съчетава класическата работа с индивидуалното обучение за лично развитие.

Швейцария (на немски: Schweiz, френски: Suisse, италиански: Svizzera, Romansch:. Svizra Швейцария има някои от universites световно известни като ETH в Цюрих, EPFL в Лозана, IHEID в Женева, университета в Лозана или университета в Санкт Гален. Имайте предвид, че "е много по-добре да говорят на местния език, така че ако можете да 'т се говори нито френски, немски или италиански език, по-добре отидете за езиков курс първо.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Бизнес администрация, Швеция

The International University in Geneva

The MBA е предназначена за млади професионалисти, които се интересуват от кариера в управлението на бизнеса. В допълнение към основните бизнес курсове с акцент върху коли ... [+]

Ключови предимства на капитана на БИЗНЕС АДМИНИСТРАЦИЯ

Учене в динамична среда в Швейцария с мултикултурна студент тяло и преподаватели с "реалния свят" опит; Предоставяне на практически умения, за да преминете на лични и професионални цели; Изследване на най-новите бизнес теории и практики; Придобиване на вникване в глобални предприятия, тяхното управление и операции.

ПРОФИЛ ... [-]
Швеция Женева
Февруари 2020
Английски
Задочно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски