Filter
Годишна програма MBA
Тип на обучение: Всички Темпо на обучение: Всички

Търсене на бакалавриати в най-добрите университети и колежи!

Студентите, които получават 1 година MBA, могат да бъдат оборудвани с необходимите знания и умения, за да постигнат управленски позиции в бизнеса. Програмата за магистърска степен по бизнес администрация обикновено съчетава класическата работа с индивидуалното обучение за лично развитие.

Изграждане на кариера в авиационната индустрия изисква осъвременяване на технологичните знания, умения и разбиране за това как индустрията е динамична. Магистърска степен в областта на авиацията дава на студентите, което те трябва да бъдат подготвени да се справят с предизвикателствата на битието лидери в тази сфера. Тя им позволява да изградят мрежи и споделяне на образователни преживявания, като взаимодейства със състуденти и експерти в този отдел.

Намерете бакалавриати в най-добрите и акредитирани университети, бизнес училища и колежи в Европа, САЩ, Великобритания, Азия и по цял свят! Спестявайте време!

Научете повече Свиване

1 резултата за Авиация

Embry-Riddle Aeronautical University Asia

... [+]

По-добро разбиране на съвременните управленски концепции, методи и инструменти в контекста на авиацията Способността да се управлява ефективно и ефикасно използване на ограничените ресурси Разбирането на това как да се работи в атмосфера на повишена национална и международна конкуренция Наборът от умения, необходими, за да се превърне в лидер или вземащо решения в областта на авиацията ... [-]
Сингапур Singapore
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
12 - 24 месеца
Кампус
Научете повече на английски