Глобални MBA Supercars, Superbikes и Motorsports

Общ преглед

Описание на програмата

Водещият бизнес на непрекъснато развиващите се пазари на суперкара и супербайк е нещо повече от работа; Тази уникална в света нова програма, предлагана от Bologna Business School в Bologna Business School в сътрудничество с водещите компании на „Мотор Валей”, дава възможност да превърнете кариерата си в страст. Global MBA / Supercars, Superbikes и Motorsports съчетават теория с опит, благодарение на академичните ни постижения и изключителната експертиза на фирми като Dallara, Ducati, Ferrari, Lamborghini и Toro Rosso.

Благодарение на нашите корпоративни партньори ние сме в състояние да предложим специални стипендии (в допълнение към предлаганите от училището) на изключителни кандидати със силна мотивация да работят в тази индустрия. Нещо повече, сътрудничеството ни с моторни компании включва мислене от страна на мениджъри и специалисти, посещения на фирми, клиники, проектни проекти, стажове и възможности за заетост на Global MBA.

структура

Магистърската степен е 12-месечна програма на пълно работно време, преподавана на английски език , включително 518 часа класни занимания, 1300 часа индивидуална и групова работа и 500-часов стаж .

Учебната част е разделена на три термина. По време на първия семестър студентите ще изучават основите на общото управление, докато вторият и третият мандат ще се концентрират върху курсовете, специфични за Supercars, Superbikes и Motorsports.

Програмата е пълна, когато учениците завършат 500-часово обучение. Стажът ще помогне на студентите да подобрят своите умения за решаване на проблеми, да приложат новоразвитите си знания, както и да им дадат възможност да се справят с реални ситуации, които възникват в света на бизнеса.

Нашите програми осигуряват вълнуващо и изчерпателно учене чрез предлагане на оптимални размери, интегриране на реални практически казуси, както и предоставяне на възможност на студентите да станат част от общността на BBS .

Кариерно развитие

Създаването на пригодност за заетост е една от основните цели на нашата MBA програма, постигната чрез систематичен подход за кариерно развитие, както и постоянни усилия за ефективно привеждане в съответствие на професионалните проекти на нашите студенти с нуждите, изразени от бизнеса.

Стажът служи като перфектен професионален трамплин, особено като се има предвид факта, че само шест месеца след дипломирането Bologna Business School исторически е постигнало 90% място в общата авария .

Отделът за развитие на кариерата ще помогне на участниците да преследват целите си в кариерата и ще ги подкрепят по време на процеса на търсене на работа. Това специализирано отделение е посветено на проучването и изпълнението на кариерата. Квалифицираният консултант по кариера ще помогне на студентите с разнообразни услуги и ресурси, включително стратегии за търсене на работа, умения за интервю, възобновяване на развитието, оценки на кариерата / личността и много други.

Финансова помощ

Bologna Business School предлага както пълни, така и частични стипендии за участниците в MBA. Всички кандидати имат право да кандидатстват независимо от тяхната националност. Стипендиите се основават на заслуги (както академични, така и професионални заслуги) и покриват само разходите за обучение.

Global MBA предлага стипендии на:

  • 35 000 евро (пълна стипендия)
  • 20 000 евро (частична стипендия)
  • 15 000 евро (частична стипендия)
  • 10 000 евро (частична стипендия)

Последна актуализация Септ. 2019

За учебното заведение

BBS (est. in 2000) is the business school of the University of Bologna (est. A.D. 1088). BBS ranks among the most innovative business schools in Europe and is one of the most reputable institutions in ... Научете повече

BBS (est. in 2000) is the business school of the University of Bologna (est. A.D. 1088). BBS ranks among the most innovative business schools in Europe and is one of the most reputable institutions in Italy. Свиване