Глобален MBA

Общ преглед

Описание на програмата

Глобален MBA

Станете иновативен и визиорен бизнес лидер с програмата Global MBA в Берлинското училище за бизнес и иновации. Учете се в нашия кампус в централен Берлин и се възползвайте от това да сте заобиколени от редица стартиращи фирми и големи бизнеси. Избирайки тази програма за обучение, вие ще се настройвате за успех. Ще имате възможност да изберете Pathway в области като управление на проекти и управление на човешките ресурси, за да гарантирате, че ще развиете критичните умения, необходими, за да изведете бизнеса си на следващото ниво. Използвайте талантите си, разширете знанията си и станете типа лидер, който убеждава хората по целия свят в тяхната визия.

Модулите включват: Стратегическо управление и лидерство, маркетинг и бизнес среда, както и управление на системи и операции. Изучаването на Global MBA е отличен начин да засилите профила си, да развиете управленски умения и да научите как да изведете бизнеса си на следващо ниво. До завършването си ще усвоите умения за взаимодействие със заинтересовани страни, ефективно общуване с екипи и колеги за различни форми на медия, както и за вземане на решения и решаване на проблеми. BSBI все още насърчава бъдещите студенти да кандидатстват за нашите програми; броят на местата за предстоящи приема е ограничен. Имаме няколко мерки, включително отлагане на приема и възможност за стартиране на приемането онлайн с нашите живи уебинари и академично съдържание. След като границите са отворени отново, ние ще предоставяме класове лице в лице, както обикновено.

Изисквания за курса

 • Минимална възраст: 21 години
 • Изисквания по английски език:
  • IELTS 6.0 (не по-малко от 5,5 във всеки компонент), или;
  • PTE 50 резултат или еквивалент.
 • Изискванията за владеене на английски език могат да бъдат отменени за:
 • Говорители на английски език, или;
 • Кандидати, които са завършили образованието си на английски език (като диплома за средно образование или IB).
 • Документи: автобиография и две референтни писма.
 • Квалификации: Трябва да имате бакалавърска степен от 2: 2 в Обединеното кралство (или друга еквивалентна степен, която е призната от NARIC)
 • Ако не отговаряте на академичните изисквания, може да бъдете оценени със съответния трудов опит. За да поемете по този маршрут, трябва да имате минимум 3 години управленски опит.

Берлинско училище за бизнес и иновации

Искате ли да станете изключителен бизнес лидер в избраната от вас област? Берлинското училище за бизнес и иновации (BSBI) ще ви помогне да развиете ключовите управленски умения, от които се нуждаете за успешна кариера.

Програмите за висше образование на BSBI имат три концепции:

Предприятие | Лидерство | успех

Ти ще:

 • Подобрете бизнес уменията си чрез практични методи на преподаване
 • Научете повече за избраната от вас индустрия от ориентирани към кариерата академици на върха в своята област
 • Придобиване на конкурентни предимства чрез придобиване на ключови професионални инструменти и техники
 • Научете как да прилагате концепциите към реалните фирми

Нашата цел е вашият успех: когато завършите, скоро ще можете да влезете на пазара на труда като висококвалифициран специалист и след дипломирането си ще имате право да кандидатствате за 18-месечно разрешение за пребиваване след проучване *, за да се възползвате от кариерата възможности в Германия.

Докато изучавате степента си ...

Методи на преподаване

Възползвайте се от кариерно ориентирания и практичен подход към преподаването, като използвате методи като:

 • Примерни проучвания
 • Посещения на изложения и фирми
 • Семинари и гост-лектори
 • Групови дискусии
 • Презентации
 • Групови проекти

Гъвкавост и онлайн проучване

Насладете се на график на обучението, предназначен да отговаря на вашите професионални и лични ангажименти.

Възползвайте се от виртуалната обучителна среда (VLE) и достъп до виртуалните класни стаи, което означава, че можете да учите от дома си.

Кампус в Централен Берлин

BSBI е създала прекрасна среда за обучение, предлагайки наскоро обновен, модерен кампус, разположен в сърцето на Берлин.

Наскоро градът бе класиран като най-популярния избор за чуждестранни студенти, които искат да учат в Европа **.

** Въз основа на годишно проучване на ICEF през 2018 г.

Индустриални връзки и възможности

Като начален капитал на Европа, Берлин е идеалното място да научите повече за бизнеса и да придобиете ценен опит - градът е център за предприемачи, които се събират в Берлин, за да се възползват от инвестициите и икономическите възможности.

Специализирано кариерно обслужване

Професионалните кариерни експерти на BSBI са посветени да ви помагат да се обучите за успех. Кариерните услуги са съобразени с вашите специфични нужди и са предназначени да ви развият в отличен кандидат след завършване.

След дипломирането…

Глобално призната квалификация за степен

Ще получите квалификация от Университа Телематика Интернационал Юнинеттуно - основният академичен партньор на BSBI.

Разрешение за пребиваване след проучването

След успешно завършване на курса за обучение, вие ще можете да кандидатствате за разрешение за пребиваване след проучването до 18 месеца. Това ще ви даде възможност да се възползвате от икономическите възможности в Германия.

112194_110926_BSBI.png

След обявяването на забрани за пътуване, коменданти и ограничения на общественото движение, BSBI бързо реагира и започна да въвежда мерки, за да гарантира, че студентите могат да продължат обучението си, въпреки че не могат да получат достъп до Берлинския кампус. От 12 март преподавателите изнасят онлайн лекции.

BSBI признава, че много страни сега са в режим на блокиране, за да предотвратят разпространението на вируса. Това може да означава, че няма да можете да получите визата си или да летите до Германия. Като такъв, ние създадохме късна дата на пристигане (3 юли) за нашия прием през май 2020 г. Освен това, ако не сте в състояние да получите виза поради кризата, ще можете да отложите за по-късни приема: октомври 2020 г. или февруари 2021 г.

Последна актуализация May 2020

За учебното заведение

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field.

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field. Свиване