Глобален Изпълнителен MBA

Общ преглед

4 locations available

Описание на програмата

Искате промяна

Искате да се трансформирате професионално и лично. Разширете знанията си за глобалното лидерство и задълбочете разбирането си за себе си. Разширете вашата перспектива. И предизвикайте всичко, което знаете.

Global Executive MBA (GEMBA) ви предоставя инструментите, увереността и разширената визия за света, за да се активизирате и да станете наистина глобален лидер.

Искате промяна. Готови ли сте да го направите?

Опитът на GEMBA

Предизвикателен, строг, практичен и наистина глобален, опитът на MBA Global Executive MBA ще повиши способността ви да ръководите и трансформирате вашата визия за управление.

Глобален до основата

Тази силно потапяща програма събира изтъкнати преподаватели, мислещи лидери и бизнес лидери от 30 държави, чийто фронтален опит обикаля света.

Кохорта с висок калибър

Учете заедно с изключителен кадър от висши лидери от богато разнообразие от бизнес и културен произход. Тяхната ширина и дълбочина на знанията генерират динамична динамика в класната стая.

Строг и уместен

Водена от експерти на IESE факултетите, програмата включва анализи на случаи и методологии за обучение, ориентирани към действие, за да се нулира по най-критичните въпроси и тенденции, оформящи световната икономика.

Класиране

атестат

„Въпреки че имах успешна кариера, почувствах, че трябва да се подновя за следващия етап от кариерата си. Преподавателите от световна класа и академичната строгост на програмата GEMBA ме изложиха на нови бизнес идеи и среди, запознаха ме с невероятна група на съученици и ме предизвикаха да стана по-добър човек. "

Ричард Оразиети, GEMBA 18
Старши вицепрезидент, касиер, Goldcorp, Канада

Структура на програмата

Global Executive MBA се провежда в четири бизнес центъра: Барселона, Ню Йорк, Шанхай и Силиконова долина. Програмата ще ви отведе до ключови пазари и бизнес общности по света, за да ви даде наистина глобална перспектива.

Можете допълнително да персонализирате обучението си, като изберете от портфолио от избираеми модули, предлагани на пет континента.

Предизвикателен учебен план

Учебната програма на MBA Global Executive MBA е съчетана за по-голяма гъвкавост . Чрез безпроблемна комбинация от модули лице в лице и работа онлайн, ще ускорите глобалния си лидерски потенциал.

Всеки основен модул обхваща поредица от основни курсове за основите на глобалния бизнес, включително принципи за лидерство, финансово счетоводство, предприемачество и дигитална трансформация. В модул 4 ще работите по бизнес план извън кампуса.

 • Модул 1 - Полагане на основите
 • Модул 2 - Разширяване на бизнеса
 • Модул 3 - Подобряване на бизнеса
 • Модул 4 - Управление на създаването на стойност
 • Модул 5 - Водещи през границите
 • Модул 6 - Движещи иновации
 • Модул 7 - Съчетаване на всичко заедно

Всеки модул съдържа три отделни фази:

 1. Предварително жилищен
  Подгответе се за това, което предстои. Съживете знанията и разбирането на основните бизнес концепции.
 2. жилищен
  Разгледайте концепциите в динамичния контекст на работа в екип, дебат на базата на конкретни случаи, лекции и семинари в кампуса. Вземете го допълнително с фирмени посещения, събития и лекции за гости.
 3. Пост-жилищен
  Прилагане на нови концепции, споделяне на обратна връзка и анализ и сътрудничество по проекти.

Допускане

Процесът на прием на Global Executive MBA е предназначен да определи дали програмата е подходящата за вас и вашите професионални цели. Призоваваме ви да се свържете с нас, преди да кандидатствате за среща с наставник, който ще прегледа вашето резюме и ще предостави задълбочена информация за обучението.

Учене през целия живот

Вие ще сте част от динамична общност на възпитаници, състояща се от над 45 000 професионалисти, които живеят и работят в над 100 страни. Където и да сте, независимо каква е вашата работа, винаги ще бъдете на разположение на завършил IESE.

 • 45 000 възпитаници
 • 108 националности
 • 68 годишни е-конференции
 • 230 непрекъснати учебни сесии всяка година
 • 33 регионални глави

Подкрепа през цялата ви кариера

Печеленето на вашата глобална MBA степен е само началото. След като завършите, ще можете да се възползвате от множество инициативи, които да продължите по своя учебен път, като например:

 • Акредитирани треньори
 • Индивидуални интервюта за оценка
 • Платформата SUCCEED, която ви позволява да създадете свой собствен професионален и личен план за развитие
 • Кариерни възможности

Последна актуализация Март 2020

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

За учебното заведение

At IESE Business School we want to educate leaders to whom we can entrust the future of business and society.

At IESE Business School we want to educate leaders to whom we can entrust the future of business and society. Свиване
Барселона , Мадрид , Мюнхен , Ню Йорк , Сао Пауло , Шанхай , Сан Франциско + 6 Още По-малко