Непрекъснатите процеси на промяна, глобализацията, нововъзникващите пазари и засилената конкуренция са няколко от характеристиките, които характеризират настоящото поведение на икономиката. От друга страна, настоящата икономическа криза представлява възможност за много компании да се преосмислят. Компанията на бъдещето ще работи на глобалния пазар на клиенти, конкуренция и доставчици, където възможностите могат да бъдат в другата част на планетата.

В този контекст мениджърите и изпълнителните директори непрекъснато се нуждаят от актуализиране на знанията и уменията си, за да съчетаят солидните си бизнес познания с глобалната визия за бизнеса, тъй като само по този начин ще успеят да се справят успешно с предизвикателствата, наложени от пазарите днес, глобална бизнес стратегия, която се адаптира към променящите се условия на околната среда.106824_Sintitulo-1.jpg

Причини да завършите EAE Business School Global Executive MBA

 1. Жилищна програма в Мадрид, Шанхай и Ню Йорк
  Част от съдържанието, както и защитата на финалната работа по MBA, се преподават в три жилищни заведения в началото, средата и края на програмата в Мадрид, Шанхай (Шанхайския университет) и Ню Йорк (университета Киан) съответно.


 2. Бизнес мрежи
  Срещи с професионалисти от големи компании и други студенти, които ще ви позволят да разширите мрежата си от контакти. През 2017 г. организирахме срещи с ръководители на компании като Microsoft, Red Bull, HP, CEPSA или Grupo Hero, сред много други.


 3. EAE Emprende
  Чрез нашия бизнес инкубатор ние тренираме, финансираме и съпътстваме вашите предприемачески проекти. EAE Lab ще ви осигури необходимите ресурси и среда, за да можете да идентифицирате конкурентните предимства и да развиете Вашата бизнес идея.


 4. Изпълнителен директор по заетостта
  Насърчаваме непрекъснатото обучение на профилите на ръководството, като увеличаваме професионалната им прогноза.


 5. Подходяща ориентация
  По време на Global Executive MBA ще можете да провеждате индивидуални сесии за обучение, които ще ви ръководят лично и професионално по време на развитието на американските жилищни райони. UU. и Китай.


 6. класиране
  EAE MBA, сред 65-те най-добри в Европа и 200 в света (Ranking QS Global MBA 2018).
  EAE сред 35-те най-добри бизнес училища в света (Ranking América Economía 2017).
  106826_3.jpg

Изисквания за прием и квалификация

Прием

 • Минимум 3 години професионален опит за достъп до MBA.
 • Имате бакалавърска степен или университетска диплома.


Двойна степен

Тези, които завършват успешно програмата, ще получат титлата Global Executive MBA от EAE Business School. Освен това участниците, които отговарят на установените академични изисквания, ще получат титлата от Global Executive MBA от университета "Рей Хуан Карлос".

За да се получи квалификацията, предоставена от университетите, е необходимо да се спазват изискванията, които двете институции изискват.


Процес на приемане

Основната цел на нашия процес на прием е да се осигури пригодността на кандидатите чрез професионалната им траектория и академична учебна програма . Всички участници трябва да извлекат максимална полза от този учебен опит, чрез контекст, в който е възможно да се развият дългосрочни взаимоотношения със съученици, учители и възпитаници.

За да започнете процеса на приемане, е необходимо да попълните съответния формуляр , така че профилът на кандидата да може да бъде оценен от нашия Академичен комитет. Ако разрешението за приемане, издадено от Академичния комитет към Глобалния Изпълнителен MBA, е положително, кандидатът може да формализира своята регистрация на този Учител.

106613_proceso-admision-eae.jpg

възможности за работа

Кариерното обслужване на EAE Business School е отговорно за създаването на нови възможности за работа, които да ръководят и придружават студента с анализ на техния профил, да постигнат професионалните си цели и да приспособят своите очаквания и интереси към пазара на труда.

Кариерното отделение организира и събития за насърчаване на пригодността за заетост, като Форума за онлайн заетост; Банката на възможностите с повече от 6000 оферти за работа, публикувани годишно; или Международната програма за таланти, насочена към студенти, търсещи международно развитие и видимост в мултинационални компании, чрез семинари и интервюта с хечбеци от различни части на света. EAE също така участва в програмите за наемане на работа на марките с големи проекти като L'Oreal, Banco Sabadell, Leroy Merlin, Kyocera, Schneider Electric, IBM, на които имат достъп учениците.


Някои данни от нашия доклад за заетостта 2017:

 • 93% от учениците намират работа преди шест месеца след края на програмата
 • 34% са увеличили заплатата си до 30% една година след завършване на капитана
 • 67% от учениците са получили възможност за работа чрез някои от наличните маршрути чрез EAE Business School
 • 74% приемат нова професия след дипломирането
Програма с обучение на:
испански
Последна актуализация December 21, 2018
Този курс е Комбинирано в кампус и онлайн
Duration
12 
Редовно обучение
Price
28,000 EUR